Moje konto Moje konto
Koszyk jest pusty

pobrane[2].png

Szybki kontakt

+48 517 947 057

info@zielarnia24.pl

Czynne Pn-Pt
10:00-15:00

Dane do przelewu

 

Zielarnia Lawenda 

ul. Matejki 18, 35 -064 Rzeszów

Idea Bank 81 1950 0001 2006 0125 1618 0002

Dostawa

 koszty_dostawy_3.6[1][2].jpg

dostawa_eu2_79.jpg

 

Internetowy sklep zielarski

 

Sprzedajemy najlepsze na rynku preparaty ziołowe. Znajdą tu Państwo suplementy diety wspomagające dietę, mające na celu obniżenie poziomu cholesterolu, jak i szeroką gamę herbatek odchudzających, oczyszczających a także uspokajających.

Jako internetowa zielarnia Rzeszów prowadzimy sprzedaż naturalnych kosmetyków, ziół i suplementów diety.

Nasza zielarnia internetowa Lawenda posiada duży wybór naturalnych suplementów diety przeznaczonych dla klientów o różnych potrzebach oraz oczekiwaniach. Nasze kawy, herbaty, kosmetyki, syropy, zioła i leki ziołowe z pewnością wpłyną na poprawę Waszego samopoczucia.

eko_lisc.jpg

Olej Perilla z Pachnotki Bio 50ml Etja

20.95
Dodaj do ulubionych Negocjuj cenę

Na stanie: Mało

Czas dostępności: Dostępny od ręki

Indeks/kod produktu: 5908310446226

Waga: 0.00 kg

Producent: Etja

Opis produktu Olej Perilla z Pachnotki Bio 50ml Etja

 

Olej Perilla z Pachnotki BIO 50 ml

/Perilla Ocymoides Seed Oil/ 

Tłoczony na zimno olej z wyselekcjonowanych nasion pachnotki. Zawiera kwasy tłuszczowe omega 3,6,9. Działa hamująco na rozwój bakterii wywołującej trądzik młodzieńczy. Kwasy tłuszczowe ALA i LA działają przeciwalergicznie, przeciwzapalnie, podnoszą odporność na zakażenia, pobudzają regenerację nabłonków i tkanki łącznej. Przyspiesza gojenie się ran, oparzeń, odmrożeń. Hamuje zmiany zwyrodnieniowe i rogowacenie gruczołów łojowych.  Lekki olej wspomaga wytwarzanie kolagenu i elastyny, zwiększając jędrność skóry oraz redukując zmarszczki. Doskonały do każdego rodzaju skóry.

Pachnotka zwyczajna

(Perilla frutescens

Roślina jednoroczna z rodziny jasnotowatych. Nazywana również pachnotką brazylijską, pachnotką uprawną oraz perillą zwyczajną. Występuję na obszarach Chin, Indii, Japonii, Półwyspu Indyjskiego i Indochin.  Mocno rozgałęziona roślina rośnie do 1 metra wysokości. Posiada grubowate, zaostrzone liście, a kwiaty są koloru białego o delikatnej budowie. Owoc perilli nazywany inaczej rozłupnią jest pojedynczy, dwu lub wielonasienny i posiada w sobie od 20% do 55 % oleju roślinnego.

Sposób użycia:

  • może być używany bezpośrednio  w 100% bez rozcieńczenia na skórę. Kilka kropli wcierać w uprzednio oczyszczoną twarz.
  • stosować do kąpieli w przypadku suchej skóry ciała. Do wypełnionej wanny 1/3 ciepłej wody wlać około 10 ml oleju (jedna łyżka stołowa). Kąpiel w delikatny sposób nawilży ciało nadając skórze elastyczność i jedwabistość w dotyku.
  • do pielęgnacji włosów- wcierać we włosy niewielką ilość, poczym zmyć olej łagodnym szamponem. Zapobiega rozdwajaniu się końcówek i łamliwości włosów.  Przenzaczony szczególnie dla włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi.
  • dodatek do kremów, balsamów
  • aplikować na paznokcie. Wzmacnia płytkę paznokcia
  • w połączeniu z olejkami eterycznymi tworzy doskonałą bazę do masażów leczniczych- przy nerwobólach, reumatyzmie i bólach pleców
  • jego lekka formuła stosowana bezpośrednia na twarz zapobiega rozwojowi bakterii powodujących trądzik młodzieńczy

Olej jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.

Objętość: 50ml

Producent: Etja

Masz pytania?

:
:
:
:

Poleć produkt

:
:
:

Zgłoś błąd

:
:
: